Gode råd inden en fotosession.

Allerførst er her lige et link til vores handelsbetingelser. <Handelsbetingelser>
Hvis du har specielle ønsker eller ideer, kan det være en god idé at sende inspirationsbilleder til fotografen.
Men hold i mente at vi ikke er ens, dvs. forvent ikke at få det præcis samme resultat som dit inspirationsbillede.
Skal i være flere på billedet, sørg for at tage matchende tøj på. Dvs. alle i enten lyse farver eller mørke farver. Undgå helst tøj med for meget print og mønstre, da det tager unødig fokus fra billedet.
Overvej gerne om billedet skal være i sort / hvid eller farve. 
( skal det matche andre billeder i hjemmet? )
Husk en børste til håret, så man lige kan tjekke efter inden man går foran kameraet.
( få hår man ikke lige får redt ud, kan give fotografen meget ekstra redigeringsarbejde )
Skal i have sko på, på billedet, er det en god ide at de er nogenlunde rene - det er ikke så kønt med mudrede sko på billeder.
Har du baby med i studiet har vi både puslebord til bleskift og mikroovn til evt. at varme mælk el. mad.
Vi tager os altid god tid, når der er børn der skal være med på billedet. Det vil vi opfordre jer til også at gøre. Sørg for at have god tid til fotosessionen. Børn har en eminent evne til at spotte stress, og derefter sørge for man ikke når sin deadline. :-D
Børn er meget forskellige. Nogle har brug for lige at se os an inden de tør åbne sig op og grine sammen med os. Andre er meget ligepå og kan gå direkte ind foran kameraet. Hvis dit barn lige skal have 2-5 min for at lande, så fortvivl ikke. De 2-5 min kan være givet rigtig godt ud. Find derimod sofaen, en kop kaffe eller the, og nyd serien af deperate forsøg på at frembringe smil på alles læber. 
Billeder kunden vælger
Til alle billeder som bliver udvalgt af kunden, følger en efterbehandling med. Billedet bliver beskåret i ønsket mål og lys bliver justeret. Fotografen fjerner det i billedet som tager negativ fokus. Eks: Tydelige bumser, sår, snavs på tøjet ( i et vist omfang )
Ønsker kunden ekstraordinær redigering såsom at flytte et hoved fra et billede til et andet, "rense" tøj eller meget snavsede sko, ekstra skinretouch osv. - vil der komme en mer betaling afhængig af hvor meget der ønskes.
Spørg fotografen om prisen.
Hvis man vælger at få sine billeder udleveret digitalt, så får man dem i 2 formater. Et hvor billedet er tilpasset internettet såsom facebook og instergram. Dette format har "web" i navnet, og vil være have en maks. størrelse på 1200 på længste led. Det andet format er beregnet til print. Altså billedet i fuld størrelse.
Smil naturligt
For os er det vigtigt at det er en god oplevelse at komme til fotograf - både for børn og voksne. Derfor afsætter vi altid god tid til hver session så der er størst chance for at få det naturlige smil frem på alle parter. - ingen bryder sig om at smile påtaget, så hvorfor ikke få det til at være sjovt, så smilet kommer af sig selv. ( Utroligt så positivt voksne også reagerer på en lille flyvemaskine som kommer frem bag fotografens ryg - det får selv den største mand til at trække på smilebåndet. )
Så vidt det er muligt er vi altid 2 personer til en fotosession. En fotograf og en assistent. - det kan være en stor fordel når der er børn foran kameraet som er ekstra generte eller tilbageholdene. Eller hvis der skal være dyr med i billedet.
Hvis i ved på forhånd at det kan være en fordel for præcis jeres session, kan i ønske ved bestillingen at vi er 2 til stede.
Back to Top