Hal-fotografering
Vores Hal-fotografering er der hvor vi laver billederne med sort baggrund. Se evt. vores galleri her.
Vi kommer ud til jeres ridehal og stiller studie op. Til hver session afsætter vi ca. 30 min. Det er op til dig hvor mange heste du ønsker at have med til en session, eller hvor mange forskellige ryttere i ønsker at være.
Alle heste er ikke ens, og nogle synes ikke at sådan et par fotolamper er særlig naturlige. Hvis du ved du har en hest der let bliver usikker, så sig det endelig i forvejen. Så kan vi evt. lægge dig sidst, hvis i er flere. Der vil vi have mere ro på, og ingen tidsstress.
Til pakken får man 3 stk. færdigredigerede billeder leveret digitalt i fuld opløsning. Man har selvfølgelig altid mulighed for at vælge flere billeder til 349,- kr. stykket.
Prisen er inkl. kørsel i Jylland og på Fyn.

1-2 sessioner     kr. 1.500,- /session
3-5 sessioner     kr. 1.000,- /session
6-12 sessioner       kr. 700,- /session
Lokations-fotografering
I har denne her specielle bæk, skov, allé, sø som i ønsker at få taget billeder ved. Se evt. vores galleri her.
Vi afsætter ca. 1 time per session, så der er mulighed for at flytte lidt rundt, og tage billeder fra forskellige steder. Det er op til dig hvor mange heste du ønsker at have med til en session, eller hvor mange forskellige ryttere i ønsker at være. Husk at vejret her spiller en stor rolle. :-)
I prisen får man 3 færdigredigerede billeder leveret digitalt i fuld opløsning. Man har selvfølgelig altid mulighed for at vælge flere billeder til 349,- kr. stykket.
Prisen er inkl. kørsel i Jylland og på Fyn.

1-2 sessioner    kr. 1.500,- /session
3-6 sessioner    kr. 900,- /session
Special opgave
Har du en helt speciel opgave/ide, som ikke rigtig helt passer ind i ovenstående 2 pakker. Så send os endelig en mail med din ide, og vi giver dig et special tilbud på opgaven.
Du kan fange os på:
eller
tlf: 40 21 80 88
Back to Top